Αρχική Forum Σειρές Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων
Κεντρικό Μενού
Τυχαία ταινία
Mini Chat
Τοπ Σχολιαστές
Πέμπτη, 26.04.2018, 00:56
[ New messages · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum teniesonline.ucoz.com » Συχνές ερωτήσεις » Ερωτήσεις μελών / Βοήθεια » Πρόταση για άνοιγμα thread με είδη μουσικής (Μουσική)
Πρόταση για άνοιγμα thread με είδη μουσικής
naoumDate: Πέμπτη, 02.06.2016, 23:39 | Message # 1
Group: Vip
Messages: 99
Status: Offline
Καλησπέρα! Θα ήθελα να προτείνω το άνοιγμα κατάλληλων thread με είδη μουσικής όπου θα μπορούν τα μέλη να δημοσιεύουν μουσικά βίντεο, έτσι ώστε να μαθαίνουμε νέα κομμάτια συναφή με τα είδη που μας αρέσουν ή νέα συγκροτήματα (ή και είδη μουσικής που δε γνωρίζαμε... Πού ξέρεις...). 

Έχοντας μιλήσει, όμως, με κάποια μέλη (στα μουλωχτά και κρυφά κυρίως... tongue  ) μου έχουν ήδη αναφέρει πως είχε γίνει τέτοια προσπάθεια, η οποία δυστυχώς ναυάγησε... Τέλος πάντων, ορισμένα προβλήματα που έχω σκεφτεί και μου έχουν πει και τα μέλη εκείνα είναι τα εξής και κάποιες πιθανές λύσεις (αντιμετωπίσεις κ.λ.π.):

1) Ορισμένα βίντεο που δημοσιεύονται κάποια στιγμή σβήνονται (π.χ. από το youtube) οπότε ο σύνδεσμος πάει περίπατο--> αυτό αντιμετωπίζεται όταν γίνει αντιληπτό με τον ίδιο τρόπο που διορθώνεται και το αντίστοιχο πρόβλημα διαγραφής μιας ταινίας, δηλαδή αφήνει σχόλιο ένα μέλος και διορθώνεται ο σύνδεσμος (επίσης αν αναφέρεται ο τίτλος του τραγουδιού από πάνω, είναι πιο εύκολο να το αναζητήσει ο ενδιαφερόμενος αλλού...)

2) Πώς θα διαρθρωθεί ένα τέτοιο σύνολο από thread;;; Θα "ποστάρει" ο καθένας και θα γεμίζουν σελίδες κι έτσι είναι δύσκολο τελικά να έχει κανείς σχετικά καλή εποπτεία; Τα διπλότυπα; Αν υπάρχουν επικαλύψεις ειδών θα γίνεται αναδιάρθρωση κάθε τόσο; (Είναι θέματα αυτά...)

3) Δε γνωρίζω κατά πόσο θα είναι εύκολο να διαχειριστεί κανείς τέτοιο thread γενικότερα...

Έκανα την αρχή κάνοντας την πρόταση. Γνωρίζω ότι οι δυσκολίες είναι πολύ περισσότερες, αλλά ελπίζω να προχωρήσει και μέσα από συζήτηση και προτάσεις άλλων μελών να προκύψει κάτι καλό!

*** Ελπίζω να είναι το κατάλληλο μέρος για μια τέτοια πρόταση (αν όχι, παρακαλώ μεταφέρετέ την εκεί που πρέπει).
Forum teniesonline.ucoz.com » Συχνές ερωτήσεις » Ερωτήσεις μελών / Βοήθεια » Πρόταση για άνοιγμα thread με είδη μουσικής (Μουσική)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Εγγραφή
Τυχαίες Σειρές
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Forum
Πρόσφατα σχόλια