Αρχική Forum Σειρές Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων
Κεντρικό Μενού
Είδος ταινίας
Mini Chat


σελιδα: « 1 2 ... 1531 1532 1533 1534 1535 ... 2332 2333 »

Raw Deal - Ο Δραπέτης του Σινγκ-Σινγκ (1948)

DVDRip
Raw Deal -  Ο Δραπέτης του Σινγκ-Σινγκ (1948)
Ο Τζο Σάλιβαν βρίσκεται συνέχεια υπ’ατμό να φύγει από τη φυλακή.Βρίσκεται εκεί για χάρη του Ρικ, που του χρωστάει 50 χιλιάδες δολάρια.
Ο Ρικ κανονίζει δραπέτευση για τον Τζο, γνωρίζοντας πως ο Τζο θα σκοτωθεί από τους φρουρούς κατά την απόπειρα ή θα μπει μέσα για τα καλά.
Με τη βοήθεια όμως της ερωτευμένης Πατ και της δικηγόρου Αν, ο Τζο πετυχαίνει αυτό που θέλει.
Μήπως,όμως,ο άντρας αυτός είναι μια καλή καρδιά ή ένα άκαρδος εγκληματίας όπως δείχνει κι έπρεπε να παραμείνει κλεισμένος μέσα;

Υπότιτλοι: Ελληνικοί
Special feature: Greek subtitles
Γλώσσα: Αγγλικά

Παραγωγή: 1948
Είδος Ταινίας:Crime | Drama | Film-Noir | Thriller
Σκηνοθέτης: Anthony Mann
Ηθοποιοί: Dennis O'Keefe, Claire Trevor, Marsha HuntTrailer
Είδος ταινίας: Δράμα | Σχόλια: 0 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Rascal (1969)

DVDRip
Rascal (1969)
Ο “Κατεργάρης”(Rascal), από ότι θα ανακαλύψετε στην διάρκεια του φιλμ δεν είναι μόνον το άταχτο ρακούν. Είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα όνομα, ή μια έννοια. Συμβολίζει τις αλλαγές που συντελούνται δίχως την συγκατάθεση μας και, στο ρεύμα των οποίων οφείλουμε να μην πηγαίνουμε κόντρα... Μόνον ο θείος – Γουώλτ θα μπορούσε να αφηγηθεί μια τέτοια ιστορία αντιθέσεων, αντιρρήσεων, ψυχισμού και, αυτοκριτικής. Θαυμάσια ταινία. Αγνή και ανθρώπινη.


Υπότιτλοι: Ελληνικοί
Special feature: Greek subtitles
Γλώσσα: Αγγλικά

Παραγωγή: 1969
Είδος Ταινίας: Drama, Family
Σκηνοθέτης: Norman Tokar
Ηθοποιοί: Steve Forrest, Bill Mumy, Pamela TollΕίδος ταινίας: Δράμα | Σχόλια: 0 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Thank Your Lucky Stars (1943)

DVDRip
Thank Your Lucky Stars (1943)
Δύο παραγωγοί (Edward Everett Horton και S.Z. Sakall) ετοιμάζουν μια φιλανθρωπική εκδήλωση για τους συμμάχους και την πολεμική προσπάθεια. Θέλουν να συμμετάσχει και η Dinah Shore, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα... Δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Eddie Cantor και ο τελευταίος δεν πρέπει να λάβει μέρος, λόγω χαρακτήρος! Μετά από μπερδέματα και παρεξηγήσεις, την λύση θα την δώσει ο σωσίας του Eddie Cantor, ο Τζο Σίμπσον...


Υπότιτλοι: Ελληνικοί
Special feature: Greek subtitles
Γλώσσα: Αγγλικά

Παραγωγή: 1943
Είδος Ταινίας: Comedy, Musical
Σκηνοθέτης: David Butler
Ηθοποιοί: Eddie Cantor, Dennis Morgan, Humphrey Bogart, Bette Davis, Olivia de Havilland, Errol Flynn, Ida LupinoΕίδος ταινίας: Κωμωδία | Σχόλια: 0 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Hollywood Canteen (1944)

DVDRip
Hollywood Canteen (1944)
Δύο στρατιώτες παίρνουν αναρρωτική άδεια και πηγαίνουν στην Καντίνα του Χόλιγουντ.Με λίγη βοήθεια από τον John Garfield, ο Σλιμ (Robert Hutton), γνωρίζει την αγαπημένη του ηθοποιό, την Joan Leslie. Την επομένη ημέρα ο Σλιμ είναι ο εκατομμυριοστός άνδρας που επισκέπτεται την καντίνα και κερδίζει ένα ραντεβού με την Joan. Όλα βαίνουν καλώς μέχρι την στιγμή που η Τζοάν δεν εμφανίζεται σε μια συνάντησή τους. Ο Σλιμ νομίζει ότι η Τζοάν τον ξεγέλασε, αλλά η αλήθεια είναι άλλη.


Υπότιτλοι: Ελληνικοί
Special feature: Greek subtitles
Γλώσσα: Αγγλικά

Παραγωγή: 1944
Είδος Ταινίας: Comedy, Musical, Romance
Σκηνοθέτης: Delmer Daves
Ηθοποιοί: Bette Davis, John Garfield, Joan Crawford, The Andrews SistersΕίδος ταινίας: Κωμωδία | Σχόλια: 0 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Rocketship X-M (1950)

DVDRip
Rocketship X-M (1950)
Οι αστροναύτες ξεκινούν ένα διαπλανητικό ταξίδι για να εξερευνήσουν το φεγγάρι. Λόγω όμως κάποιας δυσλειτουργίας και κάποιους κακούς υπολογισμούς καυσίμου, καταλήγουν στον Άρη. Στον Άρη, στοιχεία δείχνουν ότι κάποτε υπήρχε ένας προηγμένος πολιτισμός. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι ένας ατομικός πόλεμος κατέστρεψε το μεγαλύτερο μέρος.


Υπότιτλοι: Ελληνικοί
Special feature: Greek subtitles
Γλώσσα: Αγγλικά

Παραγωγή: 1950
Είδος Ταινίας: Sci-Fi
Σκηνοθέτης: -
Ηθοποιοί: Lloyd Bridges, Osa Massen, John EmeryΕίδος ταινίας: Φαντασίας | Σχόλια: 0 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Duvar (1983)

DVDRip
Duvar (1983)
Μια συγκλονιστική τουρκική ταινία, που γυρίστηκε στη Γαλλία μετά κοπών και βασάνων και που μέχρι πριν λίγα χρονια ήταν απαγορευμένη στην Τουρκία και δεν είχε προβληθεί.Στην Τουρκία που τελεί υπό αυστηρότατο στρατιωτικό καθεστώς μεταφερόμαστε σε μια φυλακή όπου συστεγάζονται άπαντες. Δηλαδή ανήλικοι, άντρες και γυναίκες μαζί και στην οποία επικρατούν εξαιρετικά απάνθρωπες συνθήκες πόνου, εκμετάλλευσης, αυστηρότητας και σκληρότητας.Η ταινία είναι γυρισμένη κατά τέτοιον τρόπο που σου αφήνει μια αίσθηση ντοκιμαντέρ με την παραστατικότητα και το ρεαλισμό που την περιβάλλουν ώστε νομίζει κανείς ότι βρίσκεται μέσα στη φυλακή και τα παρακολουθεί όλα αυτά σαν τρίτος. Τα παιδιά αντιμετωπίζονται ως ζώα κυριολεκτικά, δεν έχουν φαγητό, νερό να πλυθούν, τα σαπίζουν στο ξύλο και τους φέρονται πάρα πολύ άσχημα. Κάποιες σκηνές συγκλονίζουν πραγματικά και η ταινία είναι γεμάτοι από συναισθήματα. Ο ίδιος ο σκηνοθέτης ήταν πολιτικός κρατούμενος κι απέδρασε από τη φυλακή οπότε η ταινία έχει κι αυτοβιογραφικά στοιχεία.Αναμφίβολα μια από τις καλύτερες ταινίες με που έχουν γυριστεί και μια ταινία ''δριμύ κατηγορώ'' ενάντια στο πολιτικό και σωφρονιστικό σύστημα της Τουρκίας εκείνης της περιόδου.


Υπότιτλοι: Ελληνικοί
Special feature: Greek subtitles
Γλώσσα: Turkish

Παραγωγή: 1983
Είδος Ταινίας: Δράμα
Σκηνοθέτης: Yilmaz Güney
Ηθοποιοί: Ayse Emel Mesci Kuray, Malik Berrichi, Nicolas Hossein, Tuncel KurtizΕίδος ταινίας: Δράμα | Σχόλια: 0 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

The Channel (2016)

HDRip
The Channel (2016)
Αφού επέζησε από μια μεταθανάτια εμπειρία όπου για 20 λεπτά θεωρούνταν νεκρή, η νεαρή Cassie σύντομα αντιλαμβανεται πως δεν είναι μόνη αλλά μια διαβολική οντότητα έχει επιστρέψει μαζί της από τον κόσμο των νεκρών με σκοπό να διεκδικήσει την ψυχή της.


Υπότιτλοι: Ελληνικοί
Special feature: Greek subtitles
Γλώσσα: Αγγλικά

Παραγωγή:2016
Είδος Ταινίας: Δράμα,Τρόμου,Θρίλερ
Σκηνοθέτης: Tom Lewis
Ηθοποιοί: Kristen StephensonPino, Nick Clark, Andrew OlsonΕίδος ταινίας: Δράμα | Σχόλια: 13 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Punisher: War Zone (2008)

DVDRip
Punisher: War Zone (2008)
Frank Castle πρώην στρατιωτικός του οποίου η οικογένεια δολοφονήθηκε. Από τότε έχει αναλάβει να τιμωρήσει τους εγκληματίες και θα γίνει γνωστός ως (The Punisher) τιμωρός.

Υπότιτλοι: Ελληνικοί
Special feature: Greek subtitles
Γλώσσα: Αγγλικά

Παραγωγή: 2008
Είδος Ταινίας: Δράσης.
Σκηνοθέτης: Lexi Alexander
Ηθοποιοί: Ray Stevenson, Dominic West, Julie Benz.Trailer
Είδος ταινίας: Δράση | Σχόλια: 8 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Bakugan Battle Brawlers (2007-2009)

DVDRip
Bakugan Battle Brawlers (2007-2009)
Προστέθηκε το 52ο Επεισόδιο

Όταν οι πανίσχυρες κάρτες ενός διαφορετικού κόσμου έπεσαν από τον ουρανό, αρχικά ο Νταν και οι φίλοι τις χρησιμοποίησαν για μια διασκεδαστική μάχη - παιχνίδι.
Πολύ σύντομα συνειδητοποίησαν ότι η πραγματική δύναμη των καρτών αυτών ήταν πολύ μεγαλύτερη από ότι νόμιζαν, τώρα έπρεπε να σώσουν όχι ένα κόσμο αλλά δύο!

Μεταγλωτισμένο στα: Ελληνικά

Παραγωγή: 2007
Είδος Ταινίας: Κιν. σχέδια, Περιπέτεια, ΟικογένειαΕίδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια | Σχόλια: 6 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Under the Bed (2013)

BrRip
Under the Bed (2013)
Δύο αδέλφια θα πρέπει ν' αντιμετωπίσουν από κοινού ένα πλάσμα κάτω από το κρεβάτι, γνωστό από το μύθο του "προαστιακού εφιάλτη".

Υπότιτλοι: Ελληνικοί
Special feature: Greek subtitles
Γλώσσα: Αγγλικά

Παραγωγή: 2013
Είδος Ταινίας:Τρόμου
Σκηνοθέτης: Steven C. Miller
Ηθοποιοί: Jonny Weston, Gattlin Griffith, Peter HoldenΕίδος ταινίας: Τρόμου | Σχόλια: 8 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Αναζήτηση
Εγγραφή
Τυχαίες Σειρές
Πρόσφατες προβολές (10)
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Πρόσφατα σχόλια
Καλώς ήρθατε!! Αγαπητοί φίλοι/ες σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα www.tenies-online.com. Οι ταινίες μας ανανεώνονται καθημερινά. Ελπίζουμε ότι θα βρείτε εδώ αυτό που ψάχνατε, δηλαδή, να παρακολουθήσετε ταινίες, σειρές, κινούμενα σχέδια, τηλεοπτικές εκπομπές και βίντεο άλλου περιεχομένου online δωρεάν χωρίς την υποχρέωση εγγραφής, με άμεση προβολή ταινιών, και στη συνέχεια σε ένα άνετο σπίτι, ανάμεσα σε φίλους ή συγγενείς απολαύστε μια αξέχαστη Προβολή. Καλή διασκέδαση!
Ταινίες online με ελληνικους υποτιτλους
© 2012 - 2018 Designed by Kinoman


Ταινίες online Mobile
HASH(0x2f2fae8)