Αρχική Forum Σειρές Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων
Κεντρικό Μενού
Mini Chat
Τρίτη, 2018-10-23, 06:39
[ New messages · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum teniesonline.ucoz.com » Συζήτηση » Γενική Συζήτηση » Βάλτε Hola και θα τα παίζει όλα! xD (Αν δεν μπορείτε να δείτε ταινίες...)
Βάλτε Hola και θα τα παίζει όλα! xD
txc2004Date: Σάββατο, 2018-09-22, 19:03 | Message # 1
Group: moderator
Messages: 1184
Status: Offline
Βάλτε Hola και θα τα παίζει όλα!
biggrin biggrin biggrin


Όσοι έχετε πρόβλημα αλλά και μη, με το να μην παίζουν οι ταινίες πχ στον flashx, επειδή μπλοκάρονται από τον πάροχο τηλεφωνίας ή ακόμη αν θέλετε να μπείτε σε ένα σάιτ ή να δείτε ένα βίντεο που μπλοκάρετε στην χώρας μας.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το http://hola.org, είναι VPN Browser Plugin, για όλους του υπολογιστές και συσκευές.

Διατίθεται δωρεάν και επί πληρωμή, η δωρεάν εκδοχή επειδή τίποτα δεν είναι πραγματικά δωρεάν, χρησιμοποιεί λίγους πόρους ανά ημέρα όπως αναφέρει, από τον υπολογιστή/συσκευή σας με αντάλλαγμα να μην έχει διαφημίσεις. Είναι P2P network, σαν το torrent δηλαδή, παίρνεις κάτι από τους άλλους, πρέπει να δώσεις κι εσύ κάτι. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στην σελίδα ερωτοαπαντήσεων της hola. Επίσης υποστηρίζει ότι έχει καλύτερο buffer, να φορτώνουν δηλαδή οι ταινίες και να μην κολλάνε κάθε λίγο και λιγάκι.

Εγώ δεν έχω θέμα με ταινίες παίζουν όλα μια χαρά, οπότε δεν το έχω δοκιμάσει, άλλοι χρήστες όμως που το δοκίμασαν ήδη τα αποτελέσματα είναι πλήρως θετικά.

Οπότε νομίζω είναι αρκετοί οι λόγοι να το δοκιμάσετε...
Forum teniesonline.ucoz.com » Συζήτηση » Γενική Συζήτηση » Βάλτε Hola και θα τα παίζει όλα! xD (Αν δεν μπορείτε να δείτε ταινίες...)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Εγγραφή
Τυχαίες Σειρές
Πρόσφατες προβολές (10)
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Πρόσφατα σχόλια